fbpx

У прикарпатському селі відкрили оновлений фельдшерсько-акушерський пункт. ФОТО

Здоров'я 21:28, 22.11, 2016

У селі Локітка Тлумацького району відкрили оновлений фельдшерсько-акушерський пункт.

Участь у відкритті взяли голова районної державної адміністрації Володимир Габурак, голова районної ради Василь Двояк, сільський голова села Палагичі Ігор Петрук, головний лікар центральної районної лікарні Іван Бойчук, персонал ФАПу, мешканці села, пише КУРС з посиланням на прес-службу Тлумацької РДА.

Відкриття нового приміщення ФАПу стало можливим завдяки спільним діям керівництва районної державної адміністрації, районної ради та сільського голови села Палагичі.

Будівля фельдшерсько-акушерського пункту придбана та відремонтована шляхом співфінансування за кошти районного бюджету та сільської ради. Всього залучено близько 160 тисяч гривень, в тому числі близько 10 тисяч гривень позабюджетних надходжень. Поточні ремонти фасаду будівлі та благоустрій території проведені силами медичних працівників та з допомогою жителів села.

Освятили приміщення фельдшерсько-акушерського пункту отець Сергій та отець Василь.

Довідково:

Фельдшерсько-акушерський пункт обслуговує населення села Локітка та Гончарівка. Працівники ФАПу обслуговуватимуть 1022 жителів, з яких 216 дітей до 18 років та 806 дорослих.

Станом на сьогодні під наглядом ФАПу знаходиться 9 дітей до одного року, 5 вагітних жінок, 12 чорнобильців та учасників Другої світової війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: