fbpx

У РНБО назвали кількість загиблих та поранених бійців за минулу добу

Суспільство 14:28, 31.07, 2015

Бойовики понад 100 разів накрили вогнем позиції українських військових. Минулої доби була найбільша кількість обстрілів за липень.

Протягом доби у зоні АТО загинули двоє українських військових. Про це повідомили у прес-службі РНБО, інформує ТСН, наголосивши, що упродовж останньої доби відбулась максимальна кількість обстрілів українських позицій за місяць.

"Протягом останньої доби відбулось 105 обстрілів українських позицій російсько-терористичними угрупованнями з використанням заборонених крупнокаліберних артилерійських систем, в результаті яких загинуло двоє військових, п'ятеро отримали поранення. Це найбільша кількість обстрілів з початку місяця", – йдеться у повідомленні.

До того ж зазначається, що спостерігається концентрація військових сил противника на небезпечних напрямках.

"На території Кримського півострова та на східному кордоні з Україною відбуваються активні тренування та злагодження штурмових підрозділів збройних сил РФ. Все це свідчить про свідоме торпедування РФ всіх мирних домовленостей, сформованих на підставі Мінських угод",  вважають у РНБО і звертають увагу міжнародних спостерігачів та офіційних представників ОБСЄ на швидке зростання кількості випадків ведення вогню із заборонених артилерійських систем по українських позиціях та по цивільних кварталах прифронтових міст, в результаті чого гинуть мирні громадяни.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: