fbpx

У Рогатині запрацювала громадська приймальня народного депутата України Віктора Шевченка

Політика 14:28, 19.12, 2016

У Рогатині запрацювала громадська приймальня народного депутата України Віктора Шевченка. Керівником приймальні є помічник нардепа Роман Дашавець, а поруч з ним пліч-о-пліч працюватиме ціла команда фахівців.

В приймальні надаватимуть юридичну допомогу, а також опрацьовуватимуть звернення громадян і іншого характеру.

Вже в перший день роботи мешканці району прийшли за допомогою. Отець Василь просить фінансової допомоги в добудові церкви в селі Потік. Головний лікар Рогатинської центральної лікарні бідкається, що ніяк не може виплатити індексацію працівникам за 2014-15 роки, а це 3,5 мільйони гривень. "Викроїти їх з нинішнього бюджету неможливо. Коштів ледве вистачає, аби утримувати медзаклади району, тож проблему вирішувати треба на державному рівні", – нарікає Іван Маслянко, головний лікар Рогатинської ЦРЛ.

І ще більше десятка звернень різного характеру.

"Чим більше спілкуюся з мешканцями виборчого округу, тим краще розумію, що більшість людських проблем – це прямий доказ того, що місцеві органи влади забули, для чого вони створені і для кого мають працювати. Разом з командою юристів та фахівців різних напрямків будемо добиватись вирішення проблем та відстоювати права простих громадян", – говорить Віктор Шевченко.

Потреба у відкритті приймальні виникла у зв’язку із численними зверненнями на зустрічах з громадою до помічників нардепа та особисто до Віктора Шевченка мешканців Рогатинщини.

Приймальня знаходиться за адресою: місто Рогатин, вулиця Галицька, № 73, другий поверх приміщення Укрпошти, 204 кабінет. Приймальні дні з понеділка по четвер з 9.00 до 17.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00.

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: