fbpx

У Садибі Святого Миколая у Тишківцях відбулося свято для дітвори

Суспільство 22:39, 19.12, 2016

Сьогодні, у День святого Миколая, у селі Тишківці Городенківського району відбулося традиційне святкове дійство для дітвори із різних районів області.

На святковий захід завітали голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук, заступник голови ОДА Ігор Пасічняк, народні депутати України Анатолій Матвієнко та Михайло Довбенко, президент Івано-Франківської торгово-промислової палати, депутат обласної ради Андрій Левкович, голова Городенківської РДА Богдан Кобилянський, громада села, йдеться в повідомленні облдержадміністрації.

Біля каплички Святого Миколая мешканці села та гості помолилися за мир в Україні та усьому світі.

Цього дня у садибі на діток чекали багато подарунків, частування за солодким столом, конкурси та призи. Святкову виставу дітворі подарували актори Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка.

Доброю традицією святкувань стали щорічні подарунки тишківським дітлахам від голови облдержадміністрації Олега Гончарука. Цього дня в рамках проведення року англійської мови буде обладнано кабінет іноземної мови у місцевій школі.

Вітаючи учасників дійства, Олег Гончарук зазначив, що спільна молитва за мир в Україні здатна об’єднувати всі покоління.

"Сьогодні у молитві до святого Миколая ми просимо здоров’я для захисників, адже вони стоять на сторожі нашої суверенності та незалежності, захищають спокій і добробут кожного українця,  звернувся до присутніх Олег Гончарук. – Переконаний, що подібні заходи роблять щасливими наших діточок, формують їх справжніми патріотами, не залишають байдужими до проблем наших військовослужбовців, адже частину зібраних коштів діти передають у зону проведення АТО".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: