fbpx

У середмісті Коломиї з чотирьох екранів транслювали трагічні події Революції гідності

Суспільство 15:37, 25.02, 2016

Ввечері 24 лютого на площі перед ратушею в Коломиї відбувся показ відеоінсталяції "Воля або смерть" у пам'ять про Героїв Небесної Сотні.

Автор проекту – Олександр Балтушев, який закликає людей не забувати Майдан та змінюватись на краще, адже саме за зміни в країні боролись Герої Небесної Сотні, пише Дзеркало Коломиї.

Арт-проект "КУБ" – це конструкція, що складається з чотирьох екранів та проекторів, на яких транслюються відібрані документальні відеозаписи з Революції Гідності.

Як сказав один з організаторів Вадим Нечвідов: "Цей куб символізує Україну, і кожна сторона-проекція є частиною України: Захід, Схід, Північ і Південь. Кожна сторона горизонту має свою історію, але разом – це Україна".

Організатори розповіли, що не мають на меті рекламувати проект. Вони просто привозять і встановлюють конструкцію, а всі, хто проходить повз, може зупинитися, переглянути відео та вшанувати Героїв.

В кінці організатори попросили хвилиною мовчання вшанувати пам’ять Небесної Сотні та зазначили, що це спільний проект політичної партії "Воля" з активістами та учасниками АТО.

Як писав КУРС, нещодавно відеоінсталяцією "Воля або смерть" вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні в Івано-Франківську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: