fbpx

У соцмережі Ukrainians за 5 днів зареєструвалися 100 тисяч користувачів

Суспільство 19:27, 09.06, 2017

Соцмережу розроблено канадським стартап-інкубатором з активами в Україні StartupSoft.

В українській соцмережі Ukrainians упродовж 5 днів після відкриття зареєструвалися вже 100 тис. користувачів, повідомляє "Інтерфакс-Україна"
 
Співзасновник проекту Олександра Струмчинська повідомила, що 22 червня Ukrainians планує запровадити можливість пошуку та додавання друзів, а 30 червня – публікації та розповсюдження контенту. Наразі в соцмережі можна лише зареєструватися та змінити фотографію профілю.

 

За словами  Струмчинської, соцмережа використовує сервери Microsoft, розробники обрали колумбійський домен .co, а сайт соцмережі хоститься в місті Денвер (США).

"Розробляючи проект, ми обрали колумбійський домен, оскільки це зручніше з фінансової точки зору. Найближчим часом маємо намір перейти на український домен", – уточнила Струмчинська.

StartupSoft планує завершити повноцінну реалізацію проекту і презентувати всі частини функціонала впродовж чотирьох місяців.

У травні на сторінці Ukrainians у Facebook повідомлялося, що команда з 30 програмістів StartupSoft разом із співзасновницею Олександрою Струмчинською готова розробити українську соцмережу одночасно для трьох платформ – web, iOS та Android.

StartupSoft – канадський стартап-інкубатор, заснований вихідцями з Тернопільської області. Штаб-квартира проекту також знаходиться в Тернополі.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко підписав указ про застосування економічних та інших санкцій до низки російських компаній, зокрема Mail.Ru, "Вконтакте" та "Одноклассники". 17 травня указ про блокування російських сайтів набрав сили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: