fbpx

У справі екс-беркутівця Рябова замінили прокурора

Суспільство 17:04, 12.09, 2016

В Івано-Франківському міському суді триває розгляд справи проти Олега Рябова. Його звинувачують у вбивстві двох жінок у 2012 році. Чоловіку загрожує довічне ув'язнення. Рябов уже був раніше засуджений за вбивства.

Для початку суд розглянув причини неявки свідків, пише Репортер.

Працівники поліції, які виконували ухвалу суду щодо примусового приводу свідків, повідомили, що один зі свідків, Гаврилюк, за місцем прописки не проживає. Інший, Семеген, уже три роки в Польщі і, за словами дружини, в Україну не приїжджав.

Надалі суд мав розглядати письмові докази, але оскільки у справі змінили прокурора, йому дали час на ознайомлення. Наступне засідання – 5 жовтня.

Рябова судять за жорстоке вбивство двох молодих жінок 3 січня 2012 року. Їхні тіла згодом знайшли на сміттєзвалищі у Рибному.

Ця подія набула широкого розголосу в Івано-Франківську. У місті почали говорити про збоченця-маніяка.

Про затримання вбивці повідомив тодішній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. Він заявив, що вбивство було скоєно за місцем проживання жертв – у квартирі, розташованій у центрі Івано-Франківська. На місці вбивства та за місцем проживання підозрюваного вилучено речові докази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: