fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • На землю, бл...дь! – у сутичці з силовиками на блокпості під Слов’янськом постраждав нардеп Парасюк. ВІДЕО

На землю, бл...дь! – у сутичці з силовиками на блокпості під Слов’янськом постраждав нардеп Парасюк. ВІДЕО

Політика 23:26, 14.03, 2017

У Слов'янську на блокпості близько 19:00 стався конфлікт між правоохоронцями за участю нардепа Володимира Парасюка і прихильників блокади.

Про це заявив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін під час брифінгу, який транслював канал "112 Україна".

Унаслідок конфлікту сім співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

"П'ять з них – співробітники підрозділу роти спецпризначення ГУНП у Донецькій області і два співробітники Слов'янського районного відділу поліції", – заявив Аброськін.

За словами Аброськіна, через блокпост на в'їзді в Слов'янськ рухалася колона з 13 автомобілів, в яких перебувало понад 35 осіб. За даними поліції, вони відмовилися проходити стандартну перевірку і спровокували конфлікт.

Поліція попросила перевірити документи на зброю. Однак прихильники блокади надати документи відмовилися. У результаті словесної перепалки виник конфлікт, під час якого нардеп Парасюк почав наносити удари співробітникам поліції, намагався вирвати зброю у поліцейських. Про це під час прес-конференції заявив начальник підрозділу поліції, який чергував у Слов'янську, полковник Юрій Голубан.

"Вийшов нардеп Парасюк і з погрозами, лайкою почав ображати поліцейських і намагався своїми діями спровокувати бійку. Парасюк дав команду своїм людям, які прибули з ним у колоні, вони вийшли. Парасюк очолив напад на поліцейських. Близько 40-45 осіб напали на поліцейських. Мною було прийнято рішення не застосовувати вогнепальну зброю, бо там перебував депутат. Після цього, як вони прорвали блокпост, сіли в машину і пішли по дорозі. 5 співробітників мого підрозділу дістали травми різного ступеня. Один співробітник був збитий машиною Парасюка, двоє співробітників підрозділу дістали тілесні травми обличчя, і проти двох співробітників був застосований сльозогінний газ", – заявив Голубан.

За цим фактом проводиться перевірка.

Раніше учасники подій у соцмережах заявляли, що в ході конфлікту на блокпості біля Слов’янська постраждав нардеп Володимир Парасюк:

Нагадаємо, в Штабі торгової блокади ОРДЛО заявили про штурм редуту учасників блокади в Кривому Торці. Також повідомлялося про 43 затриманих під час контртерористичних заходів. Вночі стало відомо, що всі вони були відпущені на волю. 

Як повідомляв КУРС, вчора кілька активістів вийшли на пікет й підпалили шини і в Івано-Франківську. Прикарпатський штаб блокади ОРДЛО сформулював вимоги до центральної влади. Пізніше їх погодили і голови усіх фракцій облради, а Олександр Сич розпорядився про позачергову сесію.

На сесії Івано-Франківська обласна рада прийняла звернення до Президента, Уряду і Верховної Ради України з вимогою відпустити затриманих учасників блокади і звільнити Авакова

Обласна Асоціація учасників і ветеранів АТО на позачерговій сесії Івано-Франківської обласної ради, яка пройшла сьогодні в режимі віче, виступила з власною заявою з приводу затримання учасників блокади ОРДЛО. Прикарпатські ветерани висловилися категорично проти захоплення адмінбудівель, а також протизаконних закликів чи вчинення інших протиправних дій на мирних територіях України.

Як повідомлялося, в Україні через торгову блокаду Донбасу з 17 лютого введено надзвичайний режим в енергетиці, який буде діяти місяць.

Блокада залізничних шляхів розпочалася 26 січня, її ініціаторами стали люди, які називають себе ветеранами АТО. За фактом блокування дороги в Луганській області прокуратура відкрила кримінальне провадження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: