fbpx

У "Свободі" вважають, що Карпати рубають законно, та звинувачують опонентів у спекуляції. ВІДЕО

Суспільство 18:05, 17.10, 2016

Депутат обласної ради від ВО "Свобода" Манолій Піцуряк зазначив, що в області при вирубці лісів дотримуються вимог законодавства, і попросив управління лісового господарства роз'яснити, що таке незаконні рубки, а що є діяльністю лісогосподарських підприємств.

Про це йшлось під час спільного засідання президії облради та консультативної ради з питань місцевого самоврядування.

Манолій Піцуряк зазначив, що останнім часом в ЗМІ поширюється інформація про незаконні вирубки і певні політичні сили спекулюють на цьому питанні. Він зазначив, що вже 30 років працює з лісовиками і вони дотримуються вимог законодавства.

Піцуряк звернувся до начальника управління лісового господарства Олексія Голубчака з проханням на наступній сесії роз'яснити, що таке незаконна вирубка, а що – діяльність лісогосподарських піжприємств.

"Якщо можливо, будь ласка, на наступній виїзній сесії розтлумачити, що таке виробнича діяльність лісогосподарських підприємств, а що таке  незаконна вирубка. Незаконна вирубка – це крадіжка, там, де не можна робити. Але коли дотримані всі вимоги, коли ми бачимо, що по всіх каналах крутять і звинувачують, що це є незаконна вирубка, то іноді стає не по собі",  зазначив Піцуряк.

Голова облради Олександр Сич закликав Піцуряка не перетворювати засідання президії на сесію.

"Прозвучало побажання, на сесії усі питання розкрийте", – зазначив Сич.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: