fbpx

У Тлумачі в перехожого на вулиці знайшли марихуану

Суспільство 12:15, 02.09, 2017

Вчора під час відпрацювання території району в місті Тлумачі правоохоронці викрили підозрілого чоловіка, у якого було вилучено наркотичну речовину.

Поліцейські встановили особу підозрілого чоловіка. Ним виявився 27-річний місцевий житель.

Під час поверхневого огляду правоохоронці знайшли та вилучили в кишенях штанів паперовий згорток, в якому була подріблена речовина рослинного походження, зовні схожа на екстракт "канабісу", вагою 5.1 г.

Наркотичний засіб вилучено та передано на проведення експертизи.

Відомості за цим фактом внесено в ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 1. ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Такі дії, згідно із санкцією статті, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. 

Нагадаємо, вчора у Франківську патрульна поліція затримала студента із марихуаною, вагами та пакетами для пакування. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: