fbpx

У центрі Івано-Франківська "замінували" банк. ФОТО

Суспільство 10:08, 03.02, 2016

В центрі Франківська по вулиці Cічових Cтрільців "замінували" відділення "Приватбанку".

Правоохоронці та рятувальники обгородили територію та обстежили приміщення, але вибуховий пристрій не знайшли, передає КУРС.

Нагадаємо, о 8.25 3 лютого на електорнну скриньку Держслужби з надзвичайних ситуацій поступило повідомлення про замінування двох відділень "Приватбанку".

Про це "Галці" повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій МВК Ігор Влізло.

"Мінувальники" пообіцяли о 12-ій годині підірвати офіси "Приватбанку" на вулиці Січових Стрільців та Галицькій.

Нагадаємо, 7 грудня 2015 року до правоохоронних області надійшло повідомлення про замінування будівель у Івано-Франківську.

Як повідомляв КУРС, у перелік об’єктів, де могли знаходитися вибухові пристрої, потрапили дві поліклініки, міський суд, готельобласна державна адміністрація (міська рада), міська ратуша, газове господарство, вокзал та два автомобілі.

Але інформація про масові "замінування" у Франківську не підтвердилась.

За цими фактами працівниками поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Згідно із санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк від двох до шести років. Правоохоронці досі проводять заходи щодо встановлення зловмисника.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: