fbpx

У Тисмениці шахраї виманили у пенсіонерки 30 тисяч гривень під приводом збору коштів на лікування онкохворому

Суспільство 10:42, 08.07, 2017

Вчора до Тисменицького ВП звернувся 60-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що двоє невідомців шахрайським шляхом заволоділи 30 тисячами гривень його старенької матері.

Правоохоронці встановили, що 7 липня до будинку 79-річної пенсіонерки під'їхав автомобіль, з якого вийшло двоє невідомих – чоловік та жінка. Після чого "злочинна пара" зайшла в приміщення будинку старенької та під приводом допомоги на лікування онкохворому чоловікові просила допомогти грошовими коштами. Ввівши потерпілу в оману, виманили у неї 30 тис. грн. Після цього шахраї сіли в автівку та поїхали в невідомому напрямку, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Через деякий час пенсіонерка зателефонувала до сина та розповіла про те, що з нею трапилось. Приїхавши додому, чоловік зрозумів, що матір обшахрували, та одразу ж звернувся до правоохоронців за допомогою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Працівники поліції проводять заходи зі встановлення місця перебування зловмисників та їх притягнення до кримінальної відповідальності. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: