fbpx

У Тисменицькому районі цьогоріч відкриють дитячий садок

Суспільство 10:56, 02.03, 2017

28 лютого представники обласної влади побували у населених пунктах Тисмениччини, які стали переможцями обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Оскільки Тисменицький район, за словами очільників представницької влади області, є одним із пріоритетних щодо виділення коштів з обласного бюджету, Олександр Сич та Василь Гладій вирішили переконатися в ефективності та результативності використання фінансового ресурсу, що в свою чергу посприяє вирішенню проблемного питання, розвитку населеного пункту та покращить життя громади, інформує Тисменицька РДА.

Село Рошнів стало першим у програмі перебування голови обласної ради. Там від сільського голови Богдана Бідочка дізналися про результати реалізації проекту щодо вуличного освітлення з використанням енергії сонця – проект "Інноваційні енергоефективні заходи вуличного освітлення с. Рошнів. Реконструкція з використанням ВДЕ (енергії сонця)".

У с. Вільшаниця відвідали об’єкт, який планують цього року здати в експлуатацію, – дитячий садочок на 75 місць. Сільський голова Володимир Ющишин розповів про ведення будівництва, фінансування та обсяг робіт, необхідний до виконання, а це: ремонтні роботи, облаштування території, придбання інвентаря.

У с. Клубівці керівників сільський голова Богдан Рекетчук ознайомив із реалізацією проекту "Здорові діти – майбутнє нації", який передбачає будівництво нового спортзалу для учнів школи.

У с. Липівка проектом "Облаштування комфортних місць гігієни в Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів" передбачено проведення капітального ремонту їдальні школи та облаштування внутрішніх туалетів. Про це інформували секретар сільської ради Оксана Попович та директор ЗОШ І-ІІІ ступенів Василь Вінтоняк.

Останнім пунктом програми робочого візиту посадових осіб обласної ради стало село Братківці. Там громада реалізовує проект "Створення комфортних умов для навчання школярів в с. Братківці". Від сільського голови Тараса Федоріва, директора ЗОШ і-ІІІ ступенів Романа Кіяшка довідалися про етапи реалізації проекту, що передбачає заміну вікон у навчальному закладі. Крім того, побували у сільському клубі, який нещодавно відкрили після капітального ремонту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: