fbpx

На Верховинщині дружина вбила чоловіка, бо той п'яним повернувся з роботи

Суспільство 16:40, 02.02, 2017

Днями Верховинський районний суд виніс вирок у справі жінки, яка у стані алкогольного сп'яніння завдала смертельних ушкоджень чоловікові, який п'яним прийшов з роботи і образив її.

11 жовтня 2016 року жінка протягом дня поралась по господарству, після обіду допомагала по господарству сусідці, де по завершенні робіт розпили пляшку горілки на трьох. Повернувшись додому, жінка приготувала вечерю для чоловіка та сина і пішла відпочивати.

Коли додому повернувся чоловік у стані алкогольного сп’яніння, між ними сталася сварка, чоловік ображав дружину, на що та взяла ніж та вдарила його у передпліччя. Із травмою чоловіка госпіталізували до Верховинської ЦРЛ, але врятувати його життя лікарі не змогли.

На суді дружина визнала свою вину та повідомила, що того дня була вдома, коли її чоловік вкотре повернувся додому п’яним, ображав її. Це її розлютило, вона схопила зі столу кухонний ніж та вдарила ним чоловіка. Після цього намагалася його врятувати, повідомила сусідів та з їх допомогою доставили чоловіка до центральної дороги, а в подальшому каретою швидкої допомоги в лікарню.

Суд визнав жінку винною та призначив 6 років позбавлення волі. Також вона має сплатити 1231 грн витрат на експертизи.

    

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: