fbpx

У Верховині збудують інформаційно-туристичний центр

Суспільство 09:44, 07.03, 2017

Протягом трьох останніх років кількість відпочиваючих у Верховинському районі збільшується, і для надання оперативної інформації про район та заходи, які відбуваються в населених пунктах, гостям району заплановано будівництво Карпатського інформаційно-туристичного центру "Чорногора" в селищі Верховина.

На спорудження інформаційно-туристичного центру відповідно до районної Програми розвитку туризму в районі на 2013-2020 роки у 2017 році з районного бюджету передбачено кошти в сумі 50,0 тис. грн та з обласної комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області – 70,0 тис. грн.

Заступник голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук провела нараду з селищним головою Василем Мицканюком, начальником відділу містобудування та архітектури районної державної адміністрації Олександром Ігнатюком та представниками громадської організації "Карпатська агенція розвитку туризму", на якій обговорили питання щодо надання земельної ділянки для будівництва та прийняття на баланс зазначеного інформаційно-туристичного центру. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: