fbpx

У Вигоді невідомі вандали нищать "Алею казок". ФОТО

Суспільство 07:58, 09.03, 2017

Не пройшло й півроку, як у Вигоді облагороджену і відкриту лісівниками "Алею казок" нещадно нищать і розкрадають невідомі вандали.

Про це повідомляється на сторінці Вигодського лісгоспу у Фейсбук.

Колись занедбаний парк завдяки старанним лісівникам став улюбленим місцем сімейного відпочинку у Вигоді.

ітей тут приваблюють гойдалки, гірки, спортивні конструкції, дерев'яні казкові персонажі у повний зріст і, звісно, велика дошка з шаховими фігурами з бука, які важко пересувати навіть молодшим школярам. Для батьків та старшого покоління встановлено більше десятка простих кованих та дерев’яних, наче казкових, лавок для комфортного відпочинку та читання під кронами могутніх дерев", – йдеться у повідомленні.

А вже сьогодні у парку обмальовані стенди, здерті тексти казок із підставок для читання дітьми, пошкоджено та знищено одинадцять шахових фігур, один білий пішак узагалі відсутній, вкрадений дерев’яний зайчик із композиції "Казка про Колобка".

"Кому заважали ці казки, хто взяв із собою додому цього зайчика, може, Ви бачили такого у свого сусіда? Може, комусь не вистачило дров і вирішив зігрітися буковими шаховими фігурами?"

Адміністрація лісгоспу звертається до вигодян та гостей селища з проханням допомогти вберегти казковий парк для дітей від цих "убогих вандалів". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: