fbpx

У Вигоді водій протаранив три припарковані автомобілі і пішов: є двоє потерпілих. ВІДЕО

Суспільство 00:43, 20.08, 2017

До Долинської ЦРЛ внаслідок аварії із чотирма авто потрапили жінка і дитина. Дитина – в реанімації.

ДТП сталася на трасі Долина – Хуст неподалік селища Вигода. 

Біля заправки WOG автомобіль "КІА" на швидкості злетів за межі траси, втратив керування і протаранив три машини, які в той час стояли на узбіччі: "Ауді", "Опель Віваро" та ВАЗ 2109. В одній із машин були люди. Внаслідок ДТП отримали травми і потрапили в лікарню жінка з дитиною. Дівчинка – в реанімації. Водій-винуватець вийшов з машини і пішов геть. 

"Приблизно о 19.30 я їхав в напрямку Долини в мікроавтобусі "Віваро". Ззаду мене їхав мій знайомий на "Ауді". Побачили, що на узбіччі стоїть машина – знімають хлопи колесо, теж знайомі. Ми зупинилися запитати, чи не потрібна допомога. Коли я вийшов, чую – свист. З того боку летить – злапав там узбіччя, перекинувся на бордюр стукнувся в "Ауді", добре, що там нікого не було. Добре, що всі вийшли і стояли біля хлопців, що міняли колесо, – розповідає потерпілий, батько травмованої дівчинки. – Але у мене в машині залишилася жінка з дитиною. В "Ауді" була дівчина – пересіла до жінки, бо ми всі знайомі. І буквально через дві хвилини летить звідти машина. Чую писк… Ми нічого не могли зробити. Він ударив першу машину. Мою розвернуло. Вдарило – жінка не встигла вийти. Її просто викинуло з машини. Жінку забрали в лікарню. Моя дитина – в реанімації".

Потерпілий чоловік розповідає, що поки відвозив дитину в лікарню, на місце вже прибула поліція. 

"Ми їм казали: чого ви його не затримуєте? Чого не берете його на експертизу? Вони відповідали, що він нікуди не подінеться", – каже ще одна потерпіла жінка, яка була свідком ДТП та приїзду поліції. 

"Утік. Вони його відпустили, і все", "Не вжили ніяких заходів, щоб його затримати", "Якого ще треба було злочину, щоб його затримати?" – обурюються діями поліцейських люди.  

За словами свідків, поліцейські дістали з машини винуватця аварії документи і зникли разом із ними. "Нема нікого", – розводять потерпілі руками біля побитих авто. 

Машина, водій якої скоїв аварію, – на "бляхах", на іноземних номерах. "Вони її пригнали із заграниці, вона без документів, вона заїхала сюди нелегально, йому дешевше просто кинути цю машну", – каже потерпілий.

На місці ДТП знайшлася одна представниця поліції.

"Можу пояснити наступне. Водія автомобіля встановлено, він надав документи на автомобіль, посвідчення водія, страховку. Складено протокол, схему ДТП. Водій з місця події пішов, наразі встановлюється його місце знаходження. Ми знаємо його місце проживання. На освідчення ми його не встигли відвезти, оскільки він з місця ДТП пішов", – прокоментувала вона. 

Відео Автомайдан Долина.

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: