fbpx

У виконкомі обіцяють скасувати дозволи на будівництво у районі вулиць Калуське шосе – Гімназійна

Суспільство 13:51, 15.12, 2015

Заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда доручив департаменту містобудування і архітектури підготувати на виконком проект рішення про скасування містобудівних умов і обмежень на будівництво скандальної багатоповерхівки у районі вулиць Гімназійна-Калуське шосе.

Крім того, Кайда доручив в. о. головного архітектора міста Олегові Барану підготувати пояснюючу записку, чому департамент видав містобудівні умови і не реагував на порушення у будівництві.

Баран нагадав, що містобудівні умови і обмеження на це будівництво підписував екс-головний архітектор міста Володимир Гайдар.

Мешканка вулиця Церковної Лілія Тирінова зауважила, що забудовник завершує будівництво. На що Кайда доручив підлеглим повідомити забудовника "про припинення робіт до вияснення питання".

Нагадаємо, мешканці Івано-Франківська півроку  борються проти будівництва багатоповерхівки, яку починали споруджувати як індивідуальний житловий будинок у районі Калуського шосе – Гімназійної. Люди переконують, що за несанкціонованою забудовою стоїть колишній головний архітектор міста Ігор Гаркот.

Після останньої перевірки інспекція Держархбудконтролю в Івано-Франківській області скасувала декларацію на початок будівельних робіт.

Також за фактом підробки дозвільних документів на будівництво багатоквартирного житлового будинку у районі вулиць Калуського шосе – Гімназійна поліція Івано-Франківська відкрила кримінальне провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: