fbpx

У високогір'ї Карпат хочуть покращити мобільний зв'язок

Суспільство 15:27, 10.03, 2016

В Івано-Франківську обговорили механізми створення сприятливих умов для функціонування та розвитку мережі мобільного зв'язку на території високогірних районів Прикарпаття.

Сьогодні відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба із заступником генерального директора Захід ПрАТ "МТС Україна" Сергієм Самокриком. Участь у дискусії взяв також заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, повідомляє прес-служба ОДА.

"Зважаючи на особливості географічного розташування населених пунктів нашої області, виникає проблема у забезпеченні їх мешканців надійним мобільним зв’язком,  зазначив Сергій Басараб. – Тому налагодження тісної співпраці між обласною владою та операторами стільникового зв’язку, без сумніву, сприятимуть доступності якісних послуг значній кількості жителів високогірних районів, зокрема Ворохти".

Окрім того, під час зустрічі було обумовлено впровадження на території області мобільних технологій, зокрема SMS-сервісу для інформування прикарпатців про важливі локальні події та привітання їх із нагоди знаменних дат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: