fbpx

У Яремчі активіст "Правого сектору" вдарив касирку супермаркету, яка сфотографувала акцію організації

Суспільство 14:32, 10.11, 2016

"Правий сектор" спробував звинуватити яремчанський супермаркет "Норма" у збуті алкоголю неповнолітнім - під час акції молодик з організації вдарив касирку.

У вівторок, 8 листопада, близько 21:30 до супермаркету "Норма" в місті Яремче завітали два молоді хлопці, котрі здійснили покупку, в тому числі пляшку горілки. Одразу після цього з вулиці у магазин увірвався натовп чоловіків у камуфляжній формі в балаклавах із звинуваченням у продажі алкгогольних напоїв неповнолітнім, повідомляється на офіційній сторінці мережі супермаркетів "Норма" у фейсбуці. 

Оскільки покупці не виглядали на неповнолітніх, касир попросила пред'явити документ, який би засвідчував цей факт.

Правий Сектор Яремче

Ці активісти стверджують, що їм нема й 16 років 

Однак паспорта у них не було, тільки ксерокопія свідоцтва про народження. Хлопці заявили, що їм ще немає і 16 років і паспорти їм не видали, тому працівники міліції, яких викликали на місце події, запросили "Правий сектор" і двох неповнолітніх з батьками з'явитися у відділення міліції 9 листопада на 17 год. з оригіналами свідоцтв про народження.

Тим часом під магазином "Правий сектор" влаштував акцію з плакатами і відеозйомкою. Коли касирка і собі захотіла сфотографувати пікетувальників, один із хлопців у балаклаві щосили вдарив жінку у потилицю. Свідками цього стали всі працівники й покупці магазину. Нападника швидко сховали в автомобіль. 

Правий сектор

Тепер цей факт "Правий сектор" заперечує. 

У відділку міліції 9 листопада "активісти" не з'явилися– прийшла тільки потерпіла касирка.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: