fbpx

УБМ шукає працівників у Залучанський будинок-інтернат для обнімання та ігор з дітьми

Суспільство 17:13, 22.02, 2017

Українська благодійницька мережа шукає двох людей із Чернівців чи Коломиї (або поблизу), які готові допомагати сиротам з інвалідністю та працювати у Залучанському будинку-інтернаті п'ять днів на тиждень.

Працівники потрібні на п’ятницю, суботу, неділю та інші два дні серед тижня. 

"Нам потрібні милосердні та добрі люди, які люблять дітей та готові ділитися з ними любов’ю та теплом!" – зазначають в УБМ.

Пропонують офіційну оплату в розмірі 200 гривень на руки за кожен виїзд у дитбудинок, з відшкодуванням витрат на проїзд. 

"У Залучанському дитбудинку не вистачає працівників, які безпосередньо доглядають за дітьми, зокрема штатна чисельність няньок не відповідає навіть недосконалим державним нормам, – пояснюють в УБМ. – Допомога "Літніх Янголів" потрібна у годуванні та… обіймах дітей. З вихованцями дитбудинку треба гратися, усміхатися їм, допомагати дітям, щоб вони більше рухалися (для цього є ігри, розвиваючий коврик, музичний центр). Не потрібно буде виконувати важкої фізичної праці. На разі у дитбудинку працює вже троє "Літніх Янголів", але і цього мало. Можливо, саме ти та людина, яка так необхідна дітям?" 

Контактні телефони для попереднього запису на співбесіду або отримання додаткової інформації: (095) 578-51-24, (067) 340-53-63. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: