fbpx

Учасник "Зважених та щасливих-6" із Івано-Франківська першим пройде випробування на 24-метровій висоті

Суспільство 13:44, 27.10, 2016

Володимир Теличак з Івано-Франківська в парі з найважчим учасником команди побореться в шостому сезоні телешоу "Зважені та щасливі" за 20 тисяч гривень.

За умовами цього тижня кожен учасник зможе взяти собі в пару будь-кого із табору схуднення. Разом вони будуть тренуватись та брати участь у змаганнях. Але найголовніше, вони зможуть виграти 20 тисяч гривень. Гроші отримає тільки одна пара – яка найкраще покаже себе в конкурсах. Її учасники розділять гроші на свій розсуд.

Володимир Теличак із Івано-Франківська вирішив стати в пару… з капітаном жіночої команди Ольгою Перимською, але Ольга відмовила йому. Тому Володимир буде проходити конкурси разом із Аркадієм – найважчим учасником "Зважених та щасливих-6".

За умовами конкурсу парам необхідно буде пройти дистанцію на висоті 6-поверхового будинку. Союзники будуть прив’язані спинами один до одного: спочатку один учасник буде вести за собою іншого, а потім навпаки.

"Ми вирішили йти першими. Під час очікування можна перегоріти. А так… ми будемо йти, не зважаючи на час та інших учасників. Туди я буду Аркадія штовхати, а назад – тягнути",  пожартував Володимир.

За який час чоловіки пройдуть по хиткому містку на 24-метровій висоті та чи достатньо цього буде для перемоги, дивіться уже сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, Володимир Теличак є капітаном чоловічої команди на шоу "Зважені і щасливі-6". Він почав участь в шоу з вагою 154 кг. Зріст Володимира – 182 см. Працює автокранівником на заводі. Одружений, виховує двох дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: