fbpx

Учасники проекту "Переможці" на протезах піднялися до Манявського водоспаду. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 18:55, 05.05, 2016

Під час реабілітаційно-відпочинкової подорожі до Скиту Манявського поранені бійці, учасники фотопроекту Соломії Вітвіцької "Переможці", перемогли шлях до гірського водоспаду.

"ПЕРЕМОЖЦІ‬ у всіх сенсах цього слова! Манявський скит та найбільший в Україні водоспад! Наших Героїв не зупинили ні дощ, ані гірські річки, ані карколомні стежки) Вони на протезах дійшли туди, куди не кожен турист відважиться йти пішки!" – віддала належне Соломія Вітвіцька, яка супроводжувала героїв свого проекту.

 

Більш докладно Соломія розповіла про пару, яка в такий спосіб  подорожжю на Прикарпаття  відзначає свій "медовий місяць". 

"Оля і Олексій. Вперше побачилися на фронті, роззнайомилися краще уже після поранення Льоші: спочатку в мережі, потім уже в шпиталі. Олексій дуже прямолінійний – в переписці одразу уточнив, що не має ніг. Оля написала, що це НЕ має значення. 

1

Льоша часом бурчить, буває жорстким та впертим (все ж з родини військових)  але дивлячись на неї, усміхається очима, і уже не повчаючи сам, розпливається широкою посмішкою. Він добрий та люблячий) Хоч і принциповий у всіх питаннях та любить посперечатися, але може поступитися під напором її ніжності та чутливості. 

Олюня така квіточка, з несподіваним гумором та стійким оптимізмом! Така жіночна і пацанка одночасно) самоіронічна і в цьому наймиліша у світі! 
Гарна закохана пара! Надихаюча) У них зараз така собі насичена карпатська весільна подорож)",  розповіла Соломія Вітвіцька.

Виставка "Переможці", в якій взяли участь поранені бійці, відкриється в Івано-Франківську 14 травня. Презентація  о 16.00 в обласному муздрамтеатрі. 

Соціальний мультимедійний проект розповідає історії українців  бійців АТО та волонтерів, які втратили кінцівки під час подій на Сході України, але залишились повноцінними членами суспільства  щасливими, красивими та повними сил для нового життя.

Основою проекту стала серія фотографій відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової. Куратором проекту стала телеведуча новин ТСН на "1+1" Соломія Вітвіцька. 3 лютого проект був презентований у Києві, виставка відтоді  мандрівна, вже побувала у Дніпропетровську, в Торонто та в Харкові.

У лютому цього року фотовиставку про бійців АТО "Переможці" презентували в Європарламенті.

В Івано-Франківську виставка триватиме до 5 червня. Презентація є спільною ініціативою Телевізійної служби новин ТСН на телеканалі "1+1", журналу "Viva!" та БО "Майбутнє Прикарпаття".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: