fbpx

Учасники "Творчої криївки" покажуть у Франківську свої картини

Культура 07:16, 26.08, 2016

Сьогодні "Творча криївка" покаже виставку картин з творчої реабілітації бійців АТО. Експозиція відкриється у галереї "Арт на Мур" у фортечній галереї "Бастіон".

На експозиції мешканці та гості міста побачать картини бійців, які мешкають саме на Франківщині. Також можна буде безпосередньо поспілкуватися з авторами. На виставці буде представлено понад півсотні робіт.

Під час проектів БО МБФ “Творча Криївка” з 260 бійців, які відвідали заїзди, що продовжуються і сьогодні, 58 бійців – саме з Івано-Франківщини. Заїзди творчої реабілітації проходили в Карпатах, на морі, в Закарпатті. Крім насиченої оздоровчої програми, цікавих екскурсій, спілкування з побратимами та місцевими жителями хлопці створювали картини. Їх можна буде придбати під час виставки, пише Фіртка.

“Часто мешканці того чи іншого міста, в якому проходив виставковий марафон “Мандрівки Творчої Криївки. Творчі кілометри” питали саме про своїх земляків, які брали участь в наших проектах з творчої реабілітації бійців. Тому ще минулого року під час марафону виникла ідея збирати та показувати картини бійців з певного регіону у них вдома”, – пояснюють волонтери “Творчої криївки”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: