fbpx

Учні і викладач художньої школи представили у Франківську нетипову виставку. ФОТО

Культура 20:24, 15.02, 2017

У виставковій залі Івано-Франківської художньої школи відкрилася експозиція робіт викладача Оксани Контракевич та її учнів "В передчутті весни".

На виставку подали понад 40 дитячих робіт. В окремій залі розгорнули експозицію робіт викладача Оксани Контракевич. Таке зіставлення і представлення творчості викладача постійно практикується на учнівських виставках в Івано-Франківській школі мистецтв і є стимулом як для колег по цеху, так і для молоді. 

"Це досить незвична, нетипова як для нас виставка", – означила експозицію представник адміністрації школи і порівняла її із захопливою подорожжю – із зими у весну. Таке враження складається не лише завдяки колористиці і темам робіт, а й тому, що юні художники працювали в експериментальній техніці: поєднали аплікацію і графіку, витинанку і акварель, гравюру і пастель та батік.

"Дуже цікава робота з матеріалом. Бачимо вміння педагога знайти креативне рішення і запалити цим учнів, побачити красу у тому, що хтось може вважати нецікавим чи навіть сміттям", – додав викладач Август Басюк. 

Кожна робота складалася, як пазли, відзначила Оксана Контракевич. І додала, що пишається своїми учнями. 

Весняний настрій подарували присутнім на відкритті виставки учні та викладачі івано-франківської Дитячої музичної школи №2 ім. В. Барвінського.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: