fbpx

Українець створив сервіс, здатний попередити серцево-судинні хвороби

Здоров'я 16:48, 28.02, 2017

Українець Роман Бєлкін створив сервіс Cardiomo для спостереженням за станом серця, дихальних шляхів людини, для вимірювання температури її тіла.

Cardiomo кріпиться до тіла за допомогою електродів, робить кардіограму. Якщо у людини виявлені якісь порушення, система відправляє на мобільний повідомлення.

Коли людина на нього довго не реагує, воно відправляється його родичам або лікареві.

Пристрій Cardiomo можна придбати за передзамовленням. Його вартість становитиме близько 200 доларів. Однак Бєлкін пропонує українцям постійну знижку 50%, йдеться в сюжеті "2+2".

Свій пристрій розробник представив на виставці CES 2017 у Лас-Вегасі, повідомляє startup.ua.

"Протягом 4 днів ми постійно спілкувалися з відвідувачами, розповідали про Cardiomo, показували пристрій в роботі (я ношу Cardiomo постійно) і відповідали на запитання. Практично кожен, хто підходив до нашого стенду, хотів придбати Cardiomo одразу на виставці, але оскільки тоді ми випустили лише 10 пристроїв, які постійно тестуємо, запропонували залишати передзамовлення на нашому сайті. У підсумку ми отримали з виставки вже більш як 60 замовлень", – розповіла співзасновниця стартапу Ксенія Бєлкіна.

Зараз творці Cardiomo займаються випуском першої партії пристроїв для розсилки бета-тестерів.

У квітні команда планує запустити краудфандингову кампанію, а влітку – почати виробництво, щоб до жовтня зробити перші доставки Cardiomo першим користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: