fbpx

Українська поліція отримає понад 650 японських кросоверів. ФОТО

Суспільство 19:05, 09.07, 2016

651 сучасний автомобіль "Mitsubishi замінить застарілі автомобілі "ВАЗ" і "УАЗ". Завдяки заміні вдасться заощадити лише на паливно-мастильних матеріалах і паливі близько 333,9 млн гривень на рік.

Також у шість разів знижується рівень викидів парникових газів. Про це міністр внутрішніх справ України повідомив сьогодні, 9 липня, пише КУРС з посиланням на прес-службу Національної поліції.

"Програму схвалено протокольним рішенням Кабміну №15 від 27.05.2016, яка розроблена у співпраці з державними і комерційними структурами Японії в рамках Конвенції ООН про зміну клімату (Кіотського протоколу)", – зазначив Арсен Аваков.

Глава МВС повідомив, що 7 липня Міжвідомча робоча група Міністерства внутрішніх справ України і Міністерства екології та природних ресурсів схвалила проект із заміни автотранспортного парку поліції автомобілями з гібридною силовою установкою на базі кросовера "Mitsubishi Outlander PHEV" (Plug-in Hybrid Electric).

"Український народ сподівається, що поліція буде гідною цієї інновації та служитиме з честю", – підкреслив міністр.

Автомобіль нового покоління кросовер "Mitsubishi Outlander PHEV" було презентовано в 2012 році на автосалоні в Женеві, а його гібридний варіант – у тому ж році в Парижі.

1

Гібридний "Outlander" поєднує в собі бензиновий і два електромотори (сучасна технологія електрокара i-MiEV) з приводом на всі чотири колеса і можливістю працювати лише на електричному приводі.

2

Максимальний запас ходу автомобіля складає 897 км, а у режимі виключно від електроприводу – 52 км. Витрати палива складають 1,9 л/100 км, викиди CO2 – 44 г/км. Максимальна швидкість автомобіля –170 км/год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: