fbpx

Українська розвідка з'ясувала, куди останнім часом окупанти на Донбасі стягують сили

Суспільство 23:20, 15.07, 2016

Угруповання російських окупаційних військ продовжує посилення та ротацію передових підрозділів, поповнення боєприпасів та фортифікаційне обладнання позицій на напрямках.

Про це повідомляють у Головному управління розвідки Міністерства оборони України.

"Слов’янський: Здійснюється підготовка до активізації бойових дій у районі т. зв. Світлодарського виступу. Зафіксовано переміщення колон військової техніки у напрямках: н. п. Дебальцеве – 14 вантажних автомобілів та два мікроавтобуси з особовим складом, три вантажні автомобілі з боєприпасами;

н. п. Горлівка – 27 вантажних автомобілів з боєприпасами та чотири з продовольством",  йдеться в повідомленні. До Ясинуватої переміщено 31 вантажний автомобіль з особовим складом та боєприпасами. 

У районі н. п. Олександрівка проведено ротацію передових підрозділів 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК, поповнено боєкомплект".

Повідомляється також, що до району н. п. Раївка переміщено вогневий взвод гаубичного самохідного артилерійського дивізіону та два мотострілецькі підрозділи 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

"Сєверодонецький. Переміщено до районів: н. п. Калинове – до двох мотострілецьких та танкову роту 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК; н. п. Первомайськ – вогневий взвод гаубичної артилерійської батареї зі складу полку",  йдеться у повідомленні ГУР.

Крім того, зафіксовано прибуття з території Російської Федерації залізничних ешелонів з озброєнням та військовою технікою, паливо-мастильними матеріалами і боєприпасами до наступних населених пунктів. "Іловайськ: два танки Т-72, дві бойові машини піхоти БМП-2, дві бойові машини 122-мм РСЗВ "Град", п’ять цистерн з паливо-мастильними матеріалам (250 тонн); Харцизьк: сім цистерн з паливо-мастильними матеріалами (350 тонн), три вагони з боєприпасами",  зазначається в повідомленні.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: