fbpx

Українська стрічка стала найкращим іноземним фільмом на лондонському кінофестивалі

Культура 15:42, 21.11, 2016

Український фільм "Моя бабуся Фанні Каплан" нагороджений призом за "Найкращий іноземний фільм" на фестивалі Crystal Palace International Film в Лондоні.

Про це повідомляється у Фейсбук на сторінці кінофільму, пише ЗІК.

Фільм знімали в Україні та Франції. В основі сюжету – журналістське розслідування, яке відбувається в наші дні. У паризькому передмісті Сент-Женев’єв де Буа,в Російському домі доживає останні дні старий, головна цінність якого – щоденник його бабусі Фанні Каплан. З цього щоденника київська журналістка Марина дізнається історію "сліпої" любові Фанні Каплан до людини на ім’я Віктор Гарскій.

Кінопроект "Моя бабуся Фанні Каплан" (ТОВ "Гагарін Медіа", режисер – Олена Дем’яненко, автор сценарію – Дмитро Томашпольський) – переможець відкритих презентацій четвертого конкурсного відбору для програми виробництва та розповсюдження національних фільмів на 2013-2014 роки.

Цей фільм був визнаний найкращою повнометражною стрічкою на Одеському міжнародному кінофестивалі в цьому році. Він також отримав нагороду в номінації найкращий актор національного конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: