fbpx

Українські військові дали відсіч ворожим диверсантам під Авдіївкою, – штаб

Суспільство 07:15, 25.07, 2016

Противник відступив.

За минулу добу російські окупаційні війська 58 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО, інформує прес-центр АТО.

"Найбільше, 35 обстрілів, зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Із 122-мм самохідних установок противник бив по Новогригорівці, а зі 120 та 82-мм мінометів обстріляв Талаківку, Водяне та Старогнатівку. У Широкиному, Талаківці та Водяному ворог також застосував БМП і гранатомети, у Гнутовому – зенітні установки, в Красногорівці – великокаліберні кулемети, а ворожі снайпери активізувалися під Мар’їнкою", – йдеться у повідомленні.

"На Донецькому напрямку зафіксовано 21 випадок порушення режиму припинення вогню.

Неспокійно в Авдіївці та Новоселівці Другій, де російські окупанти задіяли 120 та 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Крім цього, під Авдіївкою українські воїни вступили у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Противник відступив. Також, із мінометів калібру 82 мм супротивник стріляв по наших укріпленнях поруч Невельського, Опитного та шахти Бутівка", – сказано в тексті.

Крім цього, згідно з повідомленням, на Луганщині окупант двічі вів вогонь по українських бійцях з гранатометів та стрілецької зброї в районі н. п. Оріхове.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: