fbpx

Укрнафта почала підготовчі роботи з відновлення видобутку нафти в Надвірнянському районі

Економіка 08:35, 15.02, 2017

Держгеонадра продовжила ліцензію на видобуток сировини на цій ділянці.

Нагадаємо, в липні 2015 року Державна служба геології та надр України зупинила дію ліцензії Укрнафти на Битків-Бабчинському родовищі. 23 серпня 2016 року держслужба видала наказ про зупинення спецдозволу у зв'язку із заборгованістю компанії з виплати рентної плати.

10 лютого 2017 року було опубліковано повідомлення про те, що Укрнафта в рамках спільного підприємства "Укркарпатойл Лтд." почала підготовчі роботи з відновлення видобутку нафти на Битків-Бабчинському нафтогазоконденсатному родовищі, яке знаходиться в межах Надвірнянського району на Івано-Франківщині. Роботи стартували після того, як Держгеонадра продовжила ліцензії на видобуток сировини на цих ділянках.

Укрнафта – найбільша публічна нафтогазова компанія України. На її частку припадає близько 70% видобутку нафти і конденсату, а також 11% видобутку газу в Україні. Укрнафта є одним з найбільших гравців на роздрібному ринку нафтопродуктів України: компанії належать понад 560 АЗС по всій території країни. Акції Укрнафти включені в лістинг Української біржі і фондової біржі ПФТС (Київ). Депозитарні розписки на акції Укрнафти торгуються на Франкфуртській фондовій біржі. Укрнафті належить 100% статутного капіталу компанії "Укркарпатойл Лтд.", яка з 1995 року володіє ліцензією на видобуток на Битків-Бабчинському родовищі, інформує УНІАН.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: