fbpx

Укрнафта подвоїла обсяги видобутку на двох родовищах на Прикарпатті

Суспільство 14:48, 16.06, 2017

Сукупний добовий видобуток нафти на 22 свердловинах Укрнафти на Долинському і Північно- Долинському родовищах збільшився на 80 тонн – до 130 т/добу, що становить приблизно 3,3% добового видобутку нафти і газового конденсату в компанії.

З листопада 2016 року по травень 2017 року 22 свердловини, що обслуговуються НГВУ "Долинанафтогаз", були оснащені новими електровідцентрованими насосами (ЕВН) підвищеної продуктивності в межах пілотного проекту з оптимізації роботи свердловин в західному регіоні.

У межах проекту вже отримано додатково 11,5 тис. т нафти і 3,7 млн м куб. природного газу. Тепер проводиться робота з оснащення свердловин системами дистанційного моніторингу параметрів роботи УЕВН.

Аналогічні проекти з оптимізації роботи свердловин реалізуються також на 8 родовищах "Укрнафти" в Сумській і Чернігівській областях.

Довідка:

ПАТ "Укрнафта" – найбільша нафтовидобувна компанія України. Частка товариства у загальнодержавному видобутку нафти з газовим конденсатом у 2016 році становила 68%, частка у загальному видобутку газу – 6,6%. Бурові управління ПАТ "Укрнафта" мають 46 бурових установок, 1946 нафтових і 172 газових свердловин. ПАТ "Укрнафта" володіє 537 АЗС майже в усіх регіонах України. 50%+1 акція товариства належить НАК "Нафтогаз України".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: