fbpx

"Укрнафта" відновила видобуток нафти на родовищі у Биткові

Економіка 20:52, 22.03, 2017

Найближчим часом фахівці оцінять технологічні характеристики свердловин у Биткові Надвірнянського району після тривалого простою і зможуть спрогнозувати обсяги видобутку.

ТОВ "СП "Укркарпатойл Лтд" відновило видобуток на Битків-Бабченському родовищі після отримання дозвільних документів від Управління гірничого нагляду та промислової безпеки України. ПАТ "Укрнафта" є засновником і учасником цього СП і нині володіє 100% часткою його статутного капіталу, інформує прес-служба "Укрнафти".

Найближчим часом фахівці "Укркарпатойл" та "Укрнафти" оцінять технологічні характеристики свердловин після тривалого простою і зможуть спрогнозувати обсяги видобутку. Орієнтуючись на показники 2015 року, відновлення видобутку на зазначеному родовищі дозволить добути до кінця цього року 39 тис. т нафти і 22 млн м куб. природного газу, відповідно оцінний обсяг рентних платежів державі становитиме приблизно 160 млн грн.

Як повідомлялося раніше, видобуток на Битків-Бабченському родовищі було припинено в липні 2015 року.

Як писав КУРС, ПАТ "Укрнафта" розпочала кроки з ліквідації Прикарпатського УБР – направила листа про вилучення техніки та машин. Зараз у Прикарпатському УБР працює більш як 1200 працівників, їх планують скоротити приблизно втричі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: