fbpx

УКРОП долучився до ходи патріотичних сил проти високих тарифів, політичних репресій, корупціонерів і казнокрадів

Суспільство 08:59, 08.03, 2017

Близько 400 укропівців взяли участь у загальноміському мітингу "Проти тарифів та репресій", це активісти міської і обласної організації партії, депутати місцевих рад.

Голова Івано-Франківської міської організації партії "Українське об’єднання патріотів" Олег Головенський розповідає: "Запросили УКРОП (навіть зняли на камеру факт вручення запрошення) місцеві свободівці. Ми не брали участі в розробці ідеологічних гасел мітингу. У нас є деякі зауваження до тез мітингу: ми не "Проти тарифів", а проти їх необґрунтованого підвищення.

Ми також виступаємо не проти абстарктних "олігархів", позаяк для власника "Таврії" олігархом може бути і власник нової "Шкоди-Октавії", сказав О. Головенський, очевидно натякаючи на нову автівку мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Ми проти корупціонерів, розкрадачів бюджету, злочинців, які нажили неправедними методами свої статки і не платили податки".
Окрім того, Олег Головенський зазначив, що краще мітингувати "за" щось, а не "проти" чогось: "Ми карще б взяли участь в ході за правду, за справедливість, за добробут, за Україну".
А ще, зауважують укропівці, варто було уже давно провести позачегрову сесію міської ради і висловити свою позицію щодо незаконної торгівлі з ОРДЛО, торгівлю на крові, на якій і наживаються олігархи при владі.

"Поки така ініціатива депутатів опозиційної фракції "УКРОП" у міській раді не отримала підтримку. Незважаючи на той факт, що активісти 15 днів здійснювали пікет міського голови і міської ради з вимогою визначитися з блокадою ОРДЛО і скликати позачергову сесію, Руслан Марцінків таки цього не зробив. Слід розуміти, що на цей час в Україні залишилося тільки "півтора олігарха" – один всім відомий "шоколадний олігарх" і напіволігарх з Донецька, який і веде бізнес на крові", – каже депутат Івано-Франківської міської ради від УКРОПу Мстислав Тарас.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: