fbpx

Унікальне прозоре Urban Space Radio зібрало всі 100% коштів для того, щоби вийти з тестового режиму в ефір

Культура 18:34, 24.10, 2015

До кінця камапанії залишається ще 9 днів, а 298 доброчинців уже підтримали нове франківське радіо.

"Дякуємо всім, хто долучився і зробив можливим успішний фінал кампанії на Спільнокошті. Залишайтеся з #urban_fm – слухайте нову укрїнську музику http://mjoy.ua/radio/urban-space-radio/ Маємо ще 9 днів, за які можна встигнути підтримати проект", – поділилося радіо радістю зі своїми прихильниками у соцмережі Фейсбук.

З ідеєю створення "Urban Space Radio", яке має підвищити рівень залученості громадськості до процесів розвитку міст, виступила громадська спільнота Івано-Франківська "Тепле місто". Йдеться про створення незалежного і на 100% прозорого медіа-каналу.

Прозорість і публічність радіостанції буде інституційною та фізичною, адже її скляна студія буде розташована у публічному просторі – громадському ресторані "Urban Space 100" у центрі міста. За конструкцією така радіостудія буде унікальною та єдиною в Україні.

Радіо мовитиме в інтернеті, в "Urban Space 100", а також частково в FM-діапазоні у партнерстві з відомою міською станцією. Записи ефірів можна буде безкоштовно прослухати на популярному подкаст-сервісі. В ефірі – сучасна та якісна українська музика, власні інформаційні програми, в першу чергу розмовного жанру про актуальні проблеми міст та кейси їх вирішення.

Досі ми слухали "Urban Space Radio" у тестовому режимі.

Читайте також: В Івано-Франківську запускають радіо, яке змінить українські міста

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: