fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Університет нафти і газу та його ректора відзначили за вагомий внесок у розвиток спортивного руху на Прикарпатті

Університет нафти і газу та його ректора відзначили за вагомий внесок у розвиток спортивного руху на Прикарпатті

17:29, 27.12, 2016

В Івано-Франківській ОДА відбулися урочистості з нагоди 15-ої річниці з дня утворення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та нагородження за результатами підбиття підсумків роботи навчальних закладів у 2015-2016 навчальному році.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу з нагоди ювілею отримав від Комітету з фізичного виховання та спорту символічну відзнаку – богиню перемоги Ніку з факелом, а ректора вишу, академіка Євстахія Крижанівського, нагородили Почесною грамотою за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток студентського спорту на Прикарпатті.

Спортивний комплекс ІФНТУНГ – це 5 спортивних залів, 25-метровий плавальний басейн, легкоатлетичний манеж, тренажерний зал, легкоатлетичний стадіон, футбольне поле, 4 спортивних майданчики, саунуа масажний кабінет та кабінет лікарського контролю, працює потужний тренерський склад.

Матеріальна база університету дозволяє спортсменам готуватися до змагань різних рівнів, а усім студентам – займатися різноманітними видами спорту і культивувати здоровий спосіб життя. В університеті регулярно проводяться всеукраїнські та обласні змагання з різних видів спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: