fbpx

Управління патрульної поліції Франківська в жалобі за вбитими колегами у Дніпрі

Суспільство 16:15, 26.09, 2016

Вбиті під час чергування у Дніпрі патрульні поліцейські Артем Кутушев і Ольга Макаренко до кінця життя несли звання офіцера та стояли на сторожі порядку. Нехай їхня жерства не буде марною, а пам'ять про них ніхто ніколи не осоромить, висловлює жалобу в соцмережі Патрульна поліція Івано-Франківська.

Патрульні щиро співчувають рідним і близьким загиблих.

"Ми розуміємо ваш біль і обіцяємо з честю служити українському народові! Нехай усі патрульні повертаються додому живими", – віддають останню шану колегам франківці.

Вчора вранці екіпаж патрульної поліції у Дніпрі зупинив автомобіль марки "Citroen", який проїхав на червоне світло. Водій автівки почав чинити опір патрульним, потім вихопив зброю, зробив декілька пострілів і зник з місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув на місці, його напарниця отримала поранення, пізніше вона померла в лікарні. 

Увечері вбивцю затримали – ним виявився колишній боєць підрозділу "Торнадо", мешканець непідконтрольного міста Торез Донецької області. Чоловік перебував у – він є фігурантом двох кримінальних справ, повідомляє Громадське радіо. 

Фото загиблих поліцейських на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднила голова Нацполіції України Хатія Деканоідзе.

"Це наш спільний біль. Ці кулі потрапили в кожного з нас, але наша сила в єдності", – написала Деканоідзе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: