fbpx

Управління освіти перевірить харчування дітей у садочках Франківська

Суспільство 13:56, 14.12, 2016

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти та науки міськвиконкому у дошкільних навчальних закладах міста з 21 по 25 листопада пройдуть перевірки.

Тематичне інспектування “Організація харчування дітей у ДНЗ” проведе спеціальна комісія, яку за участю представників санепідслужби сформує управління освіти.

Серед питань, що будуть вивчатися: оснащення кухонь, умови для зберігання продуктів, забезпечення ДНЗ продуктами, санітарно-гігієнічний режим приготуваня їжі, своєчасний медогляд працівників, дотримання інструкцій з використання мийних засобів на кухні.

Увагу приділять і якості організації харчування в дитячих садочках міста. Вивчать дотримання режиму харчування; дотримання технології приготування їжі; дотримання норм харчування (натуральний набір продуктів, нормативний об’єм страв); різноманітність, збалансованість харчування; вітамінізація страв; правильність зберігання і дотримання термінів реалізації продуктів.

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську звільнили директора ДНЗ №3, зокрема і за незадовільну організацію харчування вихованців. Проблему порушили батьки дітей. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: