fbpx

Урочистою ходою у Франківську розпочався ІІ етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл". ФОТО, ВІДЕО

Стиль життя 11:29, 16.05, 2017

В Івано-Франківську сьогодні урочистою ходою пройшли учасники ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура).

Учасники гри "Джура" вишикувались на Вічевому майдані та колонами пройшли до пам’ятника І. Франка, де відбулось урочисте відкриття змагань.

Учасниками гри є вихованці шкіл та коледжів, які здобули перемогу в районних змаганнях. Сьогодні вони відправляться в село Рибне, де протягом трьох днів змагатимуться за перемогу в обласному етапі гри.

Довідково:

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура") є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

Метою гри "Джура" є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

Змагання полягають у проведенні комплексних командних ігор військово-спортивного, культурно-інтелектуального та патріотичного спрямування на обласних та всеукраїнському етапах, в ході яких відбувається відбір найкращих команд та визначення переможців.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: