fbpx

Франківчанкам дадуть уроки сексуальності – в місті готують жіночий фестиваль

Суспільство 17:18, 03.10, 2016

В Івано-Франківську вперше відбудеться всеукраїнський Жіночий фестиваль "Аніма", який щороку проходить у найбільших містах України.

Організатори позиціонують фестиваль "Аніма" як освітній проект та комплексний проект з особистісного розвитку. Тому, зазначають, він – багатопрофільний. І кожна жінка, як вони стверджують, зможе знайти для себе цікаву тему, обравши напрямок і сектор. 

Серед тем – любов і стосунки; уроки сексуальності і зваблювання; ведення бізнесу по-жіночому; імідж, краса, здоров’я, жіночність, психологія, особисті фінанси та багато іншого. 

"Це свято збирає тисячі жінок, які хочуть розвиватися, розкрити себе по-новому, подивитися на себе іншими очима, ламати степеотипи та рухатися вперед. На фестивалі "Аніма" буде можливість дізнатися про нові тенденції у житті сучасної жінки, навчитися встигати все та жити у гармонії з собою", – анонсують жіночий фестиваль, який пройде у Франківську 26 та 27 листопада.

На цей час "Аніма" оселиться в обласній філармонії. Протягом двох днів фестивалю одночасно працюватимуть кілька секторів. Окрім семінарів і лекцій, для учасників фестивалю влаштують майстер-класи, модельні покази, виставки, фотозону та зустрічі з зірковими гостями. Доступ на будь-яку подію даватиме єдиний квиток. Вартість на два – 450 грн. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: