fbpx

Уряд продовжив програму "теплих" кредитів

Суспільство 13:21, 28.02, 2017

Днями уряд продовжив дію програми "теплих" кредитів на 2017 рік та удосконалив порядок надання відшкодування за нею.

Про це повідомляє прес-служба будівельної компанії "Благо" з посиланням на Держенергоефективності України.

У цьому році, як і раніше, українці зможуть отримати державну безповоротну фінансову допомогу на впровадження енергоефективних заходів у розмірі: 20% – на придбання "негазових" котлів, 35% – для утеплення індивідуального житла, 40% — для ОСББ і 70% – для отримувачів субсидій, які входять у склад цих ОСББ.

Очільник Держенергоефективності України Сергій Савчук зазначає: "Наразі вже працюють 204 місцеві програми здешевлення "теплих" кредитів. Для громадян це додаткова фінансова допомога, оскільки можливо отримати відшкодування одразу з державного та місцевого бюджетів, що, безумовно, в рази здешевлює вартість необхідних матеріалів та обладнання для утеплення". Також всі учасники урядових програм отримують безповоротну фінансову допомогу на проведення енергоефективних заходів.

"Що ж стосується наших новобудов, – зазначають у прес-службі БК "Благо", – то власникам нових квартир як такої необхідності немає в отриманні допомоги щодо утеплення будинків, заміни вікон на енергоефективні, модернізації освітлення. Якщо ви приймаєте рішення купити житло в Івано-Франківську саме у нас, – а це мікрорайони "Паркова Алея", "Містечко Соборне", котеджне містечко "Франко Рівер Клаб", – то ми вже під час будівництва здійснюємо утеплення житла, встановлюємо вікна та двері, які не пропускають холод. Це допоможе в опалювальний сезон суттєво зекономити та ефективно обігрівати помешкання".

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: