fbpx

Уряд виділив 4 мільйони для побудови каналізації у Тисменицькому районі

Суспільство 20:22, 01.06, 2017

За словами народного депутата України Михайла Довбенка, цього року в області планується започаткувати державну програму щодо очищення Прикарпаття від сміття. А це ціла низка проектів, які матимуть на меті не допустити екологічної проблеми у населених пунктах області.

Яскравим прикладом такого проекту стало село Угринів Тисменицького району, де жителі зібрали більш як мільйон гривень для побудови каналізації, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

"Очевидно, що ініціатива мешканців села Угринів отримала підтримку, адже побудова каналізації у сучасних реаліях життя є необхідною потребою. Кошти громади були виділені для розроблення проектно-кошторисної документації та проведення експертиз. Оскільки жителі проявили таку активну позицію та вклали власні заощадження, уряд узяв це до уваги. Наразі підписано постанову Прем’єр-міністра України про направлення траншу у розмірі 4 мільйони гривень для підтримки цього проекту", – додав депутат.

Сільський голова села Угринів Мирослав Вівчаренко зазначив, що налагодження системи викиду стічних каналізаційних вод є одним з основних завдань чинної влади села.

"Сім років нам знадобилося для того, щоб розпочати будівництво каналізації. Станом на сьогодні ведуться активні роботи щодо прокладання трубопроводу семикілометрової протяжності каналізації. Сподіваємося завершити всі роботи впродовж двох років", – зазначив сьогодні Мирослав Вівчаренко під час робочої зустрічі за участю народного депутата України по Тисменицькому виборчому округу №84 Михайла Довбенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: