fbpx

Усі працівники обленерго можуть пройти повний огляд в офтальмолога безкоштовно

Здоров'я 18:47, 05.11, 2016

"Перевірмо свій зір!" – під таким гаслом стартував початок нового місяця в ПАТ "Прикарпаттяобленерго". В рамках Всеукраїнської соціальної програми для населення за сприяння громадської організації "Ваш зір" у компанії триває програма діагностики очних захворювань "Добре бачу".

ПАТ "Прикарпаттяобленрего" продовжує дбати про здоров’я своїх працівників, інформує прес-служба енергетичної компанії.

З 2 по 4 листопада кожен охочий енергетик має змогу пройти повний безкоштовний огляд у офтальмолога. Перевірка гостроти зору, офтальмологія очного дна, оптометрія – і це ще не увесь перелік процедур, які можуть пройти прикарпатські енергетики. Завдяки фаховій консультації медпрацівників громадської організації "Ваш зір" пацієнти можуть на ранній стадії виявити відхилення та патології очної системи. 

За 2 дні лікарі встигли обстежити більш як півсотні пацієнтів. Найчастіше в офісних працівників діагностували ангіопатію очної сітківки, викликану в основному спазмами судин, та синдром "сухого ока", пов’язаний з тривалою роботою за комп’ютером.

Окрім того, діючи за принципом "краще хворобу попередити, ніж її лікувати", на прийомі в лікаря-окуліста працівникам обленерго вимірюють артеріальний тиск та визначають рівень глюкози в крові.
Наразі консультації лікаря-окуліста проходять у центральному офісі обленерго за адресою: вул. Індустріальна, 34. А вже з наступного тижня медичні працівники вирушать у 17 філій ПАТ "Прикарпаттяобленерго", даруючи здоровий зір працівникам районних електромереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: