fbpx

В автобуса Івано-Франківськ – Верховина на ходу відпало колесо. ФОТО

Суспільство 20:39, 07.04, 2017

Надвечір 6 квітня у маршрутного автобуса Івано-Франківськ – Верховина під час руху відвалилось переднє колесо. На щастя, швидкість була невеликою і пасажири автобуса не травмувалися.

Аварія сталася в селі Березівка Тисменицького району. 
 
Про це КУРСу розповіла пасажирка автобуса Марія Остафійчук. За словами пані Марії, у салоні автобуса від початку поїздки відчувався їдкий запах вихлопних газів. Їдучи через село Березівка, пасажири відчули, як автобус почало заносити.
"Я спілкувалася по телефону, і тут автобус почало "нести"… Подумала, що це через каміння, яке залишилось на дорозі після ремонту, але, на жаль, картина була жахлива – автобус правим боком вперся в землю. Колесо відлетіло до магазину, який був за 200 метрів", – розповідає Марія Остафійчук. 
Від травм пасажирів автобуса врятувала невисока швидкість, з якою автобус їхав по селу. Якщо б це сталося на трасі, наслідки могли б бути гірші. 
 
Марія Остафійчук говорить, що це не перший такий випадок на цьому маршруті. Минулого року під час ранкового рейсу в автобуса Верховина  Івано-Франківськ теж відпало колесо, коли той рушав із зупинки. А в лютому цей автобус о 17.25 виїхав з автостанції в Івано-Франківську, а на кільці Коновальця заглох. Водій не міг переключити коробку передач. 
"Так "докотилися" до с. Березівка, почекали півтори години, і нас забрав інший автобус",  говорить Марія Остафійчук. 
Жінка відзначає, що у всіх трьох випадках маршрут обслуговував перевізник ФОП Баран В. В.

"Скільки можна "вигравати" тендери із поламаними автобусами? Скільки можна возити людей, як "тварин"? Хто за це повинен нести відповідальність?"  підсумовує пасажирка горе-автобуса.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: