fbpx

В Галицькому НПП будують унікальний вольєр для орлів. ФОТО

Суспільство 20:14, 22.04, 2016

У Центрі реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку будують один із найбільших в Україні вольєрів для великих хижих птахів.

Центр реабілітації диких тварин Галицького НПП надає прихисток птахам, що потребують негайної допомоги, реабілітації або пожиттєвого утримання. Тому нагальною стає потреба побудови нового вольєра для боривітрів, сов та орлів, повідомляє ГО "Еко-Галич".  

Незабаром Центру передадуть на утримання орлів, яких за рішенням суду конфіскували у кримських фотографів ще 2 роки тому. Тож організація взялася за будівництво вольєру, майже вчетверо більшого за площею від запланованого спочатку. Розмір вольєру: 20 Х 20 Х 8 м. Будувати прихисток для птахів допомагають постійні благодійники Центру і звичайні прикарпатці. 

"Щойно завершили встановлення 8 бетонних опор для огорожі орлиного вольєру висотою 6 м. Дякуємо ПАТ "Прикарпаттяобленерго" за хорошу і складну, майже ювелірну роботу, оскільки працювали у лісі, між деревами! Вольєр буде класний! Найкращий в Україні!" – розповіли активісти "Еко-Галича". 

Волонтери будуть вдячні за посильну допомогу від небайдужих громадян, оскільки вартість сітки для майбутнього вольєра чимала  30 тис. грн.

Читайте також: Лікарня для тварин: як у Галичі рятують диких звірят. ФОТО, ВІДЕО

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: