fbpx

В Галицькому районі зловмисники пограбували пенсіонерку

Суспільство 18:54, 09.03, 2017

До правоохоронців звернулася 79-річна мешканка одного із сіл району з повідомленням про те, що троє невідомих осіб, збирачів металобрухту, з її сарая викрали у її присутності металеву колісницю та труби, які, завантаживши в автомобіль, вивезли.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці з’ясували обставини події та встановили осіб – двох чоловіків, причетних до вчинення правопорушення. Наразі поліція їх розшукує. Як встановили, на подвір’я до літньої мешканки зайшов 31-річний житель Рогатина, котрий запропонував пенсіонерці продати металобрухт, на що жінка відмовила. Тоді зловмисник у присутності пенсіонерки вирвав скобу навісного замка у дверях сарая та проник до приміщення, звідки самовільно виніс металеву колісницю, три металеві труби та, знайшовши на її подвір’ї ще шість труб, забрав і їх. Коли жінка почала на них кричати, зловмисники поспіхом завантажили метал у мікроавтобус і з місця події втекли.

Поліція встановлює місце перебування лиходіїв з метою притягнення їх до відповідальності. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: