fbpx

В ІФНТУНГ стартували дистанційні курси підготовки до ЗНО

Суспільство 10:08, 01.03, 2017

Днями, 25 лютого, при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу стартували курси з використанням дистанційних технологій з дисциплін: фізика, математика, українська мова та література, історія, географія.

Підґрунтям для запуску дистанційного проекту курсів стало рішення приймальної комісії, яке має на меті систематизувати знання вступників для успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання та підготовки до навчання в університеті. З 01 по 21 лютого 2017 р. відбулась апробація дистанційних курсів, матеріали для яких готували робочі групи університетських кафедр. Курси триватимуть до 27 травня цього року і дозволять абітурієнтам не тільки опанувати необхідні знання, але й заощадити час і кошти на добирання.

Особливою популярністю, за інформацією завідувача підготовчого відділення ІФНТУНГ, доц. Я. В. Штанька, користуються курси з української мови та літератури і математики. Дещо менше слухачів записалось на курси з фізики, географії та історії України. Проте запис абітурієнтів все ще триває. Крім того, високий рівень організації дистанційних курсів забезпечив слухачам своєчасне отримання логінів та паролів. З’явились вже й перші схвальні відгуки.

В університеті нагадують, що учасники курсів матимуть можливість  отримати  додаткові 10 балів при вступі до університету за умови успішної здачі підсумкової атестації з обраних на курсах дисциплін до 3 червня 2017 року

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: