fbpx

В ІФНТУНГ студенти-іноземці завершили підготовку до вступу у вуз. ФОТО

Суспільство 10:28, 07.09, 2017

Наприкінці серпня 2017 року в конференц-залі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося урочисте вручення свідоцтв і документів випускникам-іноземцям про завершення навчання на відділенні підготовки іноземних громадян до вступу у ВНЗ України (ВПІГ).

З привітальним словом виступила завідувач ВПІГ Заячківська А. В., яка згадала найяскравіші моменти з життя підготовчого відділення у 2016-2017 навчальному році, відзначила найкращих випускників, подякувала усім викладачам відділення, які доклали максимум зусиль і душевної доброти, щоб з "нуля" навчити мови іноземців, закласти фундамент знань з основних дисциплін, підготувати до навчального процесу в університеті, адаптувати до нового соціокультурного середовища, передає прес-служба університету.  

Випускникам в урочистій обстановці вручили свідоцтва та документи про закінчення підготовчого відділення для іноземців. Найкращі студенти отримали грамоти за високі результати у навчанні, наполегливість, старанність й активність.

Слухачі-іноземці підготували подарунок для всіх присутніх: студенти з Еквадору – Уртадо Годой Стефані Паоло, Еспіноза Паз І Міньо Адріан та Гуадалупе Зуна Кендра Джоана – виконали пісню іспанською мовою "Я народився тут", Абдалкадір Самранг Смко Абдалкадір заспівав курдську народну пісню "Ніч", а Моуліом Ндамбо Сам і Ясмін, брат із сестрою з Камеруну, здивували всіх своїм запальним танцем в стилі хіп-хоп.

Викладачі, гості, старшокурсники і друзі випускників-іноземців ВПІГ побажали їм нових успіхів у навчанні, щастя, здоров’я, не забувати своїх перших викладачів і радувати новими досягненнями на шляху до своєї мрії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: