fbpx

В Івано-Франківському базовому медколеджі створять парк рідкісних рослин

Суспільство 07:26, 03.07, 2014

В цьому році найстаріший на Прикарпатті медичний навчальний заклад – Івано-Франківський базовий медичний коледж відзначатиме 75-річчя з часу створення, тоді ще фельдшерсько-акушерської школи.

Серед добрих традицій коледжу є впровадження новинок як у начальний, так і в організаційно-побутовий процес. З останніх, приміром, спортзал, тепер будують свій гуртожиток. А ще – створюють парк рідкісних рослин, – інформує ОДТРК "Карпати".

Директор Івано-Франківського базового медичного коледжу Володимир Стасюк зазначає, що для медиків, попри навчання, надзвичайно важливим є і фізичний розвиток. Умови для спортивних занять вже частково створені:

"Ми зараз пробуємо зробити спортивний майданчик, щоб там було штучне покриття. Ми не можемо собі уявити підготовку майбутнього медичного працівника, у ритм життя якого не ввійшло би заняття фізичними вправами. Де він має оволодіти цими навиками, як не у нас. Ми тепер маємо свій власний пристойний спортивний зал і робимо спортмайданчик". 

21 грудня Івано-Франківський базовий медичний коледж відзначить 75-у річницю з дня заснування. До цього часу дирекція закладу планує й естетично оздобити територію.

"У планах створити парк рідкісних рослин, у якому буде навчальна альтанка. Там можна було би проводити заняття у травні чи у вересні  у нас є дисципліни біологія та екологія", – розповідає Володимир Стасюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: