fbpx

В Івано-Франківському Карітасі відбулася зустріч для волонтерів парафіяльних осередків

Суспільство 07:15, 23.12, 2016

Для волонтерів з Тисмениці, Калуша, Рожнятова в Івано-Франківському Карітасі провели тренінг. У теплій, довірливій атмосфері вони мали змогу поспілкуватися з колегами, обмінятися досвідом роботи з молоддю та дітьми з особливим потребами й отримати наснагу для плідної діяльності у наступному році.

Спілкування та тренінг допомогли відшукати нові можливості для роботи, підбиттю підсумків минулого, опрацюванню і "ревізії" минулого, усвідомленню справжніх життєвих цінностей і побудові на їх фундаменті нового життя.

Учасники зустрічі ділилися досягненнями й тим, що необхідно відкинути у майбутньому, створювали "колаж мрій, бажань", де відобразили те, чого бажають у наступному році.  

Цікавим продовженням програми перебування в Івано-Франківську стало відвідання кінотеатру "Люм’єр" – обідом та переглядом фільму "Прихована краса".

"Завдяки новій зустрічі з нашими колегами з різних районів та Івано-Франківська ми змогли отримати нові цікаві враження, знання та досвід в роботі з нашими підопічними, – розповідає волонтер Карітасу при парафії Андрея Первозванного міста Калуша Мар’ян Борачок. – Отже, враження найкращі, адже нові знайомства та обмін думками додадуть наснаги у роботі".

Захід відбувся у рамках проекту "Волонтерський центр в Благодійному Фонді "Карітас Івано-Франківськ УГКЦ" за фінансової підтримки Карітасу Архієпархії Відня (Австрія) та проекту "Створення базових структур самодопомоги в Івано-Франківській області" за фінансування "Акції Людина" та "Карітасу Фульди".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: